اسید لینولئیک کنژوگه (cla ) یک اسید چرب است که بدن به آن نیاز دارد ولی
آن را تولید نمی کند و بنابراین باید از طریق غذا تامین شود مطالعات نشان
داده است که cla با سرکوب کردن این آنزیم مقدار چربی جذب شده و ذخیره شده
در بدن را کاهش می دهد.
cla چیست ؟
اسید لینولئیک کونژوگه – اسید چرب از نوع موجود در مقادیر کم در غذاها
مانند شیر پنیر و گوشت قرمز است.اگرچه cla از منظر ساختار همانند اسید چرب
امگا ۶ طبقه بندی می شود اما اسید چرب ضروری امگا ۶ نیست.برخی تحقیقات کاهش
قطر چربی بدن و افزایش توده عضلانی را در پی مصرف cla نشان داده است.
cla عموما توسط افرادی که به دنبال چربی سوزی و کسب توده عضلانی هستند استفاده می گردد .
دلیل مصرف:
یک احتمال آن است که cla سبب افزایش حساسیت انسولینی و افزایش متابولیسم می
گردد که این امر از تبدیل کالری ها اضافی به چربی جلوگیری خواهد نمود.
دیگری آنست که cla ممکنه بر آنزیم های تعادل چربی ذخیره و آنزیم های چربی
سوزی که تعادل چربی ذخیره و چربی سوزی را دگرگون می کنند کمک نمایند.
یک چربی سوز سالم و طبیعی بدون هیچ گونه عارضه برای یاری کسانی که بدنبال چربی سوزی و کسب توده های عضلانی هستند .
cla در رژیم های پاک و آنانکه که به دنبال کاهش چربی با ورزش و رژیم غذایی هستند بسیار کمک کننده می باشد.
دوز پیشنهادی:
مقدار مصرف آن با توجه به خود مکمل و شرکت ها متفاوت هست ولی می توانید حدود 3 الی 5 گرم از cla را در روز مصرف کنید...