OnlineGYM

OnlineGYM

Everything about BodyBuilding
OnlineGYM

OnlineGYM

Everything about BodyBuilding

چگونه با بخش آسیب دیده بدن تمرین کنیم؟

شما نمیتوانید با در نظر نگرفتن درد تمرین کنید چون بد تر خواهد شد. و اگر تمرینات را متوقف کنید، باز هم درد از بین نخواهد رفت. بهترین متدی که به نظر مناسب میاید، رساندن جریان کافی خون به ناحیه آسیب دیده بدون ایجاد کردن درد هست. یعنی بدون هیچ دردی. زیرا اگر درد هنوز وجود داشته باشد و شما باز هم بخواهید به خودتان فشار آورده و تمرین کنید بدتر خواهد بود. پس تمرین باید کاملا بدون درد باشد. به همین خاطر باید از روش انجام بسیار آرام حرکت کمک گرفت به این نحو که حرکت را بسیار آرام انجام داده و به محض اینکه به نقطه درد رسیدید سعی در تغیر مسیر حرکت با تغیر مسیر حرکت آرنج یا مچ کنید طوریکه درد وجود نداشته باشد. اگر در انجام حرکت بتوانید مسیری را بیابید که بدون درد بتوانید حرکت را انجام دهید خواهید توانست قسمت آسیب دیده را هم ترمیم کنید و حرکت را هم اجرا کنید.

اما اگر باز هم درد از بین نرفت اونوقت چی؟
باز وقتها درد دایمی هست و از بین نمیرود حتا با انجام بسیار آرام حرکت. اگر چنین شرایطی وجود داشت موارد زیر را رعایت کنید:

۱. وقتی آسیب دید دیگه همه چیز عوض میشه، فراموش کنید که وضیعت پیشرفتتون چی بوده. الان دیگه هدف شما باید درمان درد باشه. تمام تمرکز خود را روی درمان بزارید.

۲. تمرینات را متوقف نکنید، چون این کمکی به درمان درد نمیکند. ظاهرا فرقی نمیکنه که چه مدتی را مرخصی بدید، درد همینطور خواهد بود. شما باید یک جوری درد را از بین ببرید که این ما را به نکته بعدی میرساند.

۳. حرکتی را بیابید که درد نداشته باشید. این قسمت مهم هست یعنی بدون هیچ دردی. هیچ دردی نه اینکه باز هم مختصری درد باشه یا مقدار قبل تحمل باشه نه، هیچ دردی نباید باشه هیچ. درد موجب ترشح هیستامین شده و جریان خون را در قسمت آسیب دیده جمع کرده موجب تورم قسمت آسیب دیده میشود مثل گرفتگی دماغ موقع سرما خورده گی. به همین خاطر هست که شما وقتی سرما خوردید آنتی هیستامین مصرف میکنید تا تورم کاهش یابد. با استفاده از حرکتی که بدون درد باشد، شما جریان خون را به قسمت آسیب دیده بیشتر میکنید. دقت کنید که حرکت باید حتا قبل از گرم کردن هم بدون درد باشد، نه اینکه بعد از گرم کردن ..... با مصرف اندورفین (مسکن) گول نخورید چون حتا اگر درد را احساس نکنید ولی به هر حال درد وجود خواهد داشت.

۴. بعد از اینکه حرکتی پیدا کردی که درد نداشت سعی کنید خیلی آهسته تکرارها را انجام دهید اینکار موجب جریان بیشتر خون و از بین رفتن سموم یجاد شده در ناحیه دردناک میشود.

۵. در محل درد یخ بزارید تا جائیکه بیحس شود. بدن شما سرما را در این ناحیه حس خواهد کرد و خونی را که مواد مغزی دارد را به این قسمت خواهد فرستاد. فقط دقت کنید که اینکار را زیاد تکرار نکنید که سرما زده بشید.

۶. هر ۳ ساعت آسپیرین استفاده کنید، آسپیرین زد التهاب بوده و خون را رقیق میکند و کمک به ورود خون به ناحیه متورم و بلوکه شده میکند. اما قبل از تمرین آسپیرین نخورید چون موجب میشه درد را حس نکنید. شما نیاز به حس کردن درد دارید تا بهتون بگه که آیا دارید درمان میشید یا دوباره به خودتون آسیب میزنید.

۷. اولین علایم درد را بیخیالش نشید. در مورد هر حرکتی آگاه باشید. اگر در انجام حرکتی درد حس کردید یا فرم حرکت را تغیر بدید یا اصلا به حرکتی دیگر جایگزین کنید. بیشتر آسیب دیدگیها را میتوان پیشگیری کرد البته اگر از همون اول هوشیارانه عمل کنید (البته منظور درد مفصلی هست نه درد عضلانی که در اثر تمرین ایجاد شده).
ترجمه:آرش بندگان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.